Welkom op de
website van het ROTTERDAMCOLLEGE.

Het Rotterdam College biedt middelbaar onderwijs aan zeer moeilijk lerende leerlingen in de leeftijd van 12 tot 20 jaar. Door in te zetten op veel praktijk, ervaring opdoen en de verschillende uitstroommogelijkheden bieden we onze leerlingen optimale kansen om zich te ontwikkelen en te ontplooien.

Hoe we dat doen?

Neem een kijkje op deze website en lees over alle dingen die het Rotterdam College te bieden heeft.

Lees ook over ons unieke leerlingvolgsysteem, de TOPP, wat ons in staat stelt om te werken met zeer specifieke informatie over de mogelijkheden op het gebied van uitstroom en wonen. De TOPP geeft ook zeer overzichtelijk weer hoe een leerling er voor staat in verhouding tot de verwachte uitstroom, wat er jaarlijks wordt bereikt aan doelen en welke gewenste opbrengsten centraal staan in de eindfase van het onderwijs.

Op het Rotterdam College staan leerlingen met hun ouders centraal. We ondernemen veel activiteiten en we zijn altijd bezig om ons onderwijs verder te ontwikkelen. Als u benieuwd bent wat we doen, komt u dan af en toe terug naar deze site.

Als u nog vragen hebt of opmerkingen, vult u dan het emailformulier in. U kunt ook altijd mailen naar info@rotterdamcollege.nl.

U krijgt zeker een reactie van ons!!