Wij hebben ons diploma!

Ieder jaar gaat er vlak voor de zomervakantie op het VSO een groep leerlingen over de rode loper. Dit is een feestelijk moment, waarbij stil wordt gestaan bij de schoolperiode die de leerling heeft gehad en er wordt vooruitgekeken naar de plek waar de jongere naartoe gaat.

Dit schooljaar was het extra feestelijk, omdat de leerlingen ook met een diploma van school gaan, net als in alle andere vormen van middelbaar onderwijs!

Om het diploma te krijgen, wordt er tijdens de schoolloopbaan een portfolio samengesteld en wordt er met de leerling een examengesprek gevoerd. Al onze kanjers zijn dit jaar geslaagd en wat zijn we trots op ze! Afgelopen woensdag mochten we dat extra vieren met een bezoek aan het stadhuis, waar we feestelijk werden onthaald en met andere leerlingen van cluster 3 scholen uit Rotterdam hebben geproost en een mooie foto hebben gemaakt op het bordes.

Van harte gefeliciteerd Sabine, Sergei, Annick, Willemijn, Marti, Jesse, Julianna, Isan, Jesper, Brian, Max, Abidin, Ceren, Bo en Frangel!
Jullie zijn de eerste leerlingen die onze school verlaten met een heus diploma!
We wensen jullie heel veel succes in de toekomst, en wat zullen we jullie missen!